El regidor Toni Mas serà el candidat d'ERC a l'alcaldia de Roda de Ter

Agafa el relleu al republicà Roger Corominas que no opta a la reelecció

Toni Mas, cap de llista d’ERC a les municipals.
Toni Mas, cap de llista d’ERC a les municipals. | ERC
Osona.com
21 de juny del 2022
Actualitzat a les 11:25h
El regidor Toni Mas encapçalarà la llista d'Esquerra-Roda Republicana de Roda de Ter a les properes eleccions municipals del 2023. Tal com recull en una nota el partit, aquest dilluns al vespre, l'assemblea va ratificar per unanimitat la seva candicatura.

Mas, que actualment és regidor d'Acció Social i Esports, agafa el relleu a Roger Corominas al capdavant d'ERC. Corominas, que havia encapçalat el partit en els dos darrers comicis, va arribar a l'alcaldia després d'una moció de censura contra el govern liderat per l'independent Albert Serra (IPR). Corominas ja va anunciar que es retiraria després d'aquest mandat. Haurà estat 7 anys al govern i 5 a l'oposició.

La secció local i el grup municipal fa mesos que treballaven en la definició del proper cap de llista. Mas afronta la candidatura "amb una gran il·lusió i empenta, i amb l'experiència dels darrers tres anys", que ha estat com a regidor. També assegura que "és un pas d'equip".

Mas és diplomat en Educació Social per la UVic i postgraduat en Coaching Educatiu per la Universitat de Barcelona. Té experiència en dinamització comunitària, en treball amb joves en situació de risc i en gestió de conflictes en medi obert. Combina la tasca com a regidor amb la feina d'orientador laboral i formador en tecnologies de la informació i la comunicació. També ha estat implicat en moviments associatius, com el Grup de Defensa del Ter.