​Alpens estrena un festival per pixar-se de riure

Tortell Poltrona, Pallassos Sense Fronteres i Teatro sobre ruedas són alguns dels artistes que formen part del programa del nou festivalet internacional de l'humor

Osona.com
16 de juny del 2022
Actualitzat a les 18:35h
Tortell Poltrona
Tortell Poltrona | Josep M Montaner
Alpens estrena aquest divendres la primera edició del "Pixa’t de riure!", el festival internacional de l'humor. Tal com explica l'organització, aquest certamen, que se celebra el 17 i 18 de juny, neix amb la voluntat de ser un festival solidari, paritari i reivindicatiu de les arts. Alhora també vol demostrar que indrets rurals, com Alpens, també són espais representatius de la cultura i, en especial, d'espectacles de pallasses i pallassos.

Durant aquestes dues jornades, artistes de Catalunya i d'arreu presentaran els seus espectacles a tres escenaris: el Teatre del Casino d'Alpens, la Torre i els carrers del poble. Entre les propostes destaquen Tortell Poltrona, Pallassos Sense Fronteres, Albert Vinyes "Betu", Pere Hosta, Abraham Arzate, Cia. Anna Confetti, Teatro sobre ruedas, Maite Guevara, La Churry i Joan Subirana. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.