Roben uns 9.000 euros dels parquímetres de Manlleu amb una còpia de la clau

Els autors dels robatoris eren una extreballadora i el seu home

La zona blava de Manlleu
La zona blava de Manlleu | Adrià Costa
Osona.com
14 de juny del 2022
Actualitzat a les 15:09h
Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat, 10 de juny, una parella per robar la recaptació dels parquímetres de la zona blava de Manlleu. La policia acusa un home i una dona, de 43 i 47 anys, com a presumptes autors de trenta-quatre delictes de robatori amb força, un d'ells en grau de temptativa.

Aquesta detenció és el resultat d'una investigació oberta a mitjans d'abril quan l'empresa que gestiona la zona blava de Manlleu va detectar que li estaven sostreien la recaptació dels parquímetres. Durant el decurs de la investigació, els Mossos van determinar que els autors disposaven d'un joc de claus, ja que en cap dels robatoris s'havia forçat les màquines.

A més a més, els lladres escollien els parquímetres amb més recaptació i sempre robaven en la franja nocturna per tal de no ser descoberts.

El passat dijous al vespre, durant un dispositiu de vigilància de parquímetres, els agents van detectar com una parella s'aproximava a una de les màquines del carrer Sant Ferran de Manlleu. En el moment en què els lladres van obrir el caixetí amb la clau, van aturar-los i detenir-los. Es tractava d'una extreballadora i la seva parella que abordaven els parquímetres utilitzant una còpia de les clau.

Als detinguts se'ls acusa de trenta-quatre robatoris amb força i es calcula que han sostret uns 9.013 euros. El dissabte 11 de juny van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.

Arxivat a