​7.000 persones descobreixen «El so de les cases» de Vic

El projecte recupera el format habitual amb 14 espais emblemàtics de la ciutat

Osona.com
09 de juny del 2022
Durant un dels concerts d’«El so de les cases»
Durant un dels concerts d’«El so de les cases» | Aj. de Vic
Aquest cap de setmana passat, Vic va tornar a mostrar el patrimoni de la ciutat. Més de 7.000 persones van escoltar "El so de les cases", una proposta que permet descobrir una quinzena d'espais patrimonials a través de concerts gratuïts d'uns 20 minuts. Enguany es va recuperar el format habitual, amb el nombre d'espais, els horaris i els concerts a peu dret.

En aquesta edició, el públic ha pogut conèixer vuit espais nous com l'església de Santa Caterina, la Sala Mecenes de la Casa Convalescència, el pati de l'Albergueria, l'església de la Rodona, la Sala Modernista del Casino de Vic, la torre de la Casa Costa i la capella de la Guia.

La regidora de Cultura, Bet Piella, remarca la voluntat d'acostar el patrimoni mitjançant la música per continuar fomentant un turisme cultural i de qualitat. En aquest sentit, subratlla que ha estat una molt bona edició, on s'ha recuperat el format habitual i s'ha consolidat com un esdeveniment assenyalat en les agendes dels osonencs.

“El so de les cases” és un projecte nascut l'any 2016, en el marc del VICCC 2016 (capitalitat de la cultura catalana). Per a la propera edició, la iniciativa ja contempla incloure nous espais i formats musicals, mantenint l'equilibri entre la música clàssica i la moderna, en un projecte que ofereix la doble descoberta patrimonial i musical.
Arxivat a