​Incendi en un pis ocupat a Vic

No hi ha hagut ferits i s'ha desallotjat tot el bloc on hi vivia una dotzena de persones

El foc ha tingut lloc a la planta baixa d'un habitatge de la rambla Hospital.
El foc ha tingut lloc a la planta baixa d'un habitatge de la rambla Hospital. | Carles Fiter
Carles Fiter
07 de juny del 2022
Actualitzat a les 16:22h
Un petit incendi en uns baixos de la rambla Hospital de Vic ha obligat a desallotjar tot el bloc que estava ocupat. Hi vivien una dotzena de persones. Tal com informa Bombers, no hi ha hagut ferits. El foc s'ha donat per extingit a tres quarts de 3 de la tarda, poc després de rebre l'avís.

Tal com ha explicat la regidora de Benestar i Família, Núria Homs, "ha passat el que pot passar quan un immoble no està en condicions". En aquest sentit, ha destacat que sortosament no hi ha hagut danys personals ni a l'estructura de l'edifici pel "petit foc".

La regidora ha subratllat que és una finca que ja tenien detectada i estaven treballant conjuntament amb els tres propietaris "per erradicar la situació". "Ni pels propietaris ni per les persones que ocupen és un lloc segur ni salubre", ha destacat.

Ara l'Ajuntament s'ocuparà de buscar un allotjament temporal per a les famílies que hi vivien, i a partir d'aquí veure el suport que poden proporcionar-los "sempre dins la llei", ha dit la regidora, destacant que "les ocupacions n'estan fora".

Tot apunta que l'origen ha estat uns matalassos i uns mobles vells. Els propietaris procediran a tapiar la porta perquè no es repeteixi l'incident.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat cinc dotacions de Bombers de la Generalitat -només n'han intervingut 3-, Guàrdia UrbanaMossos i el SEM.
Arxivat a