Mossos recollirà denúncies a Prats de Lluçanès i Sant Quirze de Besora

El servei s'oferirà el primer i tercer dimarts de cada mes

Agents dels Mossos d'Osona, en una imatge d'arxiu
Agents dels Mossos d'Osona, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
Redacció
27 de maig del 2022
Actualitzat el 01 de juny a les 17:52h
A partir del dimarts 7 de juny, Prats de Lluçanès i Sant Quirze de Besora disposaran d'un nou servei dels Mossos d'Esquadra on els ciutadans hi podran presentar denúncies i consultes de manera presencial.

Es tracta d'una reivindicació que ve de lluny perquè el Lluçanès i el Bisaura es queixaven que la comissaria de referència, a Vic, els quedava molt lluny. A Sant Quirze, per exemple, fa uns mesos es van recollir 400 signatures per denunciar la inseguretat.

D'aquesta manera, els Mossos seran a Prats el primer dimarts de cada mes (de 8 a 11) i el tercer (de 11:30 a 1:30), mentre que a Sant Quirze els mateixos agents també hi seran el primer dimarts de mes (de 11:30 a 1:30) i el tercer (de 8 a 11). Les oficines s'ubicaran a les dependències municipals. S'aconsella reservar cita prèvia a l'ajuntament, tot i que també es prestarà el servei sense cita.

A les oficines policials de Prats i Sant Quirze, s'hi podran tramitar els mateixos tràmits que en una comissaria, com ara presentar denúncies, i gestions com les de sortida a l'estranger o pèrdues.
Arxivat a