​La Universitat d'Estiu de la UVic homenatjarà el cardiòleg Antoni Bayés

Fins al setembre s'han programat una vintena de formacions acadèmiques de diversos àmbits

Montserrat Fontarnau, Josep Eladi Baños i Montse Simon, durant la roda de premsa de presentació de la XXVII Universitat d'Estiu.
Montserrat Fontarnau, Josep Eladi Baños i Montse Simon, durant la roda de premsa de presentació de la XXVII Universitat d'Estiu. | UVic-UCC
Osona.com
27 de maig del 2022
La Universitat d'Estiu de la UVic-UCC homenatjarà el cardiòleg vigatà Antoni Bayés de Luna. Aquest, sens dubte, serà un dels plats forts amb el qual s'inaugurarà la XXVII edició el proper 1 de juliol. 

En la presentació d'aquesta setmana, el rector de la UVic-UCC, Josep Eladi Baños, deia que el reconeixement a Bayés és "un homenatge merescut per la seva constant i incansable dedicació a la Medicina, que ha permès prestigiar la cardiologia catalana internacionalment, així com per la seva activitat de recerca en l'àmbit de les arrítmies cardíaques, que l'ha convertit en un referent mundial”.

Una vintena de formacions acadèmiques
La iniciativa, que vol arribar al nombre més gran de persones possible, continuarà oferint activitats formatives en format mixt i online, però també guanyarà en presencialitat.

Fins al setembre s'han programat una vintena de formacions acadèmiques dels àmbits temàtics de salut; empresa, comunicació i disseny; ciències i tecnologia, i educació i societat. El programa englobarà, per primer cop, les activitats de l'Escola d'Estiu d'Elisava, un conjunt de formacions presencials concentrades al mes de juliol sobre diferents aspectes del disseny. Podeu consultar-les en aquest enllaç.
Arxivat a