Preinscripcions obertes pels casals d'estiu municipals de Vic

Enguany les famílies que ho desitgin poden portar-se la carmanyola

Un dels casals d'estiu de Vic
Un dels casals d'estiu de Vic | Aj. de Vic
Osona.com
23 de maig del 2022
Un any més, l'Ajuntament de Vic ha obert les preinscripcions per l'Estiu Viu, l'oferta dels casals d'estiu municipals per a infants i joves d'entre 3 i 16 anys. El període de preinscripcions s'allargarà fins al dimarts 7 de juny. 

Els casals d'estiu, que aniran del 27 de juny al 29 de juliol, es distribueixen en dos casals especialitzats per edats. Els casals XS, S i M estan orientats a infants d'entre 3 i 12 anys i hi poden anar de 9 del matí a 1 del migdia (o fins a les 3 de la tarda si hi ha servei de menjador o carmanyola). 

Pel que fa als casals L i XL Civicus, per a joves d'entre 12 i 16 anys, s'ofereixen del 4 al 29 de juliol i es faran de dos quarts de 10 del matí a dos quarts de 2 de la tarda.

S'oferiran diferents temàtiques organitzades per inscripcions setmanals per facilitar l'organització familiar i, també, hi ha diversos centres repartits per la ciutat per facilitar la logística: Escola Andersen, Escola Estel i Escola La Sínia. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.

Carmanyola a l'escola
Per facilitar més la conciliació familiar, la principal novetat d'enguany és el servei de menjador de carmanyola per aquelles famílies que vulguin deixar els nens al casal d'estiu, però que volen portar-se el menjar de casa.

Les tardes d'estiu al carrer
Paral·lelament als casals s'ofereix per 8è any consecutiu diverses propostes de tardes vinculades a "Les tardes d'estiu al carrer", una aposta per la convivència i la cohesió social durant catorze setmanes.

Hi haurà activitats i propostes tant esportives com d'oci saludable per a totes les edats. Les activitats seran molt variades: espectacles, tallers, jocs i esports diversos.

Arxivat a