​Cinc jocs per descobrir naturalesa, patrimoni i cultura d'Osona

El Consell Comarcal estrena la proposta "Triescape" a Manlleu, Roda de Ter, Viladrau, Sant Bartomeu del Grau i Espinelves

Osona.com
19 de maig del 2022
Els jocs es poden fer en cinc municipis d'Osona.
Els jocs es poden fer en cinc municipis d'Osona. | Osona Turisme
El Consell Comarcal d'Osona acaba d'estrenar Triescape, una nova proposta lúdica que uneix naturalesa, patrimoni i cultura. La iniciativa, que es desplega en cinc municipis de la comarca, combina tres activitats: la gimcana, la geocerca i l'escape room.

El Triescape es desenvolupa a Manlleu, Roda de Ter, ViladrauSant Bartomeu del Grau i Espinelves. I cada municipi destaca algun element del seu patrimoni natural i cultural. Cada municipi té la seva activitat formada per una gimcana, un geocaching i un escape room.

D'aquesta manera, la història de Bernat Codina i "Els Avalots" és la protagonista a Sant Bartomeu; les bruixes a Viladrau; Miquel Martí i Pol a Roda; els arbres gegants a Espinelves; i el Ter a Manlleu.


Cada activitat està pensada per a grups de 6 persones i està adreçada a tots els públics. L'experiència, que segueix un mateix fil conductor, està pensada per durar un màxim de 2 hores.

Aquesta setmana, i fins al 29 de maig, el joc s'ha posat en marxa per als veïns dels cinc municipis implicats. Els primers caps de setmana de juny, s'obrirà la campanya per a tots els públics i es podran fer reserves al web.

La iniciativa neix en el marc del projecte "Osona: paisatge, tradició i cultura", impulsat pel Consell Comarcal i cofinançat per FEDER i el Pla de Foment Territorial de Turisme a Osona.