​Sant Pere de Torelló estrena un espai per als joves

L'alcalde Jordi Fàbrega subratlla que la iniciativa dona continuïtat al projecte d'institut escola i aporta més sostenibilitat al poble

Durant la inauguració del nou espai per al jovent a Sant Pere de Torelló.
Durant la inauguració del nou espai per al jovent a Sant Pere de Torelló. | Twitter @Irg389
Osona.com
18 de maig del 2022
Aquest maig, Sant Pere de Torelló ha estrenat un nou espai per a joves a El Casal. Els baixos de l'edifici s'han reformat per acollir tota mena d'activitats per al jovent del poble. Compta amb diverses zones equipades amb jocs de taula, futbolí, taula de ping-pong, ordinadors o una sala de música i projecció.

"És molt important disposar d'aquest espai perquè dona continuïtat al projecte de l'institut-escola i alhora dona sostenibilitat al poble", subratlla l'alcalde Jordi Fàbrega. D'aquesta manera, els joves del poble no han de marxar als municipis veïns -com Torelló- per trobar-se amb els seus amics o fer activitats de lleure.

També destaca que s'ha ideat aquest espai tenint en compte lesnecessitats del jovent. L'Espai Jove tot just acaba d'arrencar i, per tant, s'aniran adaptant els horaris en funció de l'època de l'any. Tot i que l'edat està limitada dels 11 als 20 anys, l'alcalde apunta que hi ha una sala polivalent per a totes les entitats que ho sol·licitin.

La reforma als baixos del Casal ha tingut un cost d'uns 560.000 euros, 480.000 dels quals han estat subvencionats per la Diputació de Barcelona i la Generalitat. A més, de l'espai per a joves, també s'hi han ubicat altres entitats com l'Aula de Música, l'Agrupament escolta o el Centre Excursionista.