Girbau treu una nova gamma de rentadores intel·ligents

La sèrie Genius és més sostenible, ja que permet estalviar més energia i aigua

Un operari controlant les noves rentadores Genius a distànicia.
Un operari controlant les noves rentadores Genius a distànicia. | Girbau
Osona.com
17 de maig del 2022
L'empresa vigatana Girbau acaba de treure al mercat Genius, una nova gamma de rentadores més sostenibles. Tal com destaca l'empresa en una nota, la nova sèrie suposa "una revolució" per al sector de la bugaderia professional. Compta amb innovacions tecnològiques més avançades per respondre amb solucions adaptades a les necessitats dels clients.

D'aquesta manera, totes les rentadores compten amb diverses opcions de connectivitat com BLE i Wifi, que també permet, gràcies a la plataforma Sapphire, gestionar, adaptar i actualitzar les màquines.

Ambientalment, segons l'empresa, les altres revolucions del centrifugat, de 450 G, permet reduir el temps d'assecat en un 10% i el consum elèctric en un 30%. A través d'una superfície del tambor millorada, també s'aconsegueix un estalvi important d'aigua amb un sistema de balança modular i un acurat control de l'aigua i químics.

"Girbau treballa molt dur per causar un impacte positiu al planeta i a les persones de manera sostenible", destaca Mercè Girbau, presidenta i CEO de Girbau. En aquest sentit, tal com subratlla, la nova gamma és la resposta d'unir "compromís i innovació" per crear aquest impacte positiu.
Arxivat a