Enxampats amb un televisor robat al mig del carrer a Manlleu

Mossos d'Esquadra ha detingut un dels lladres, la Policia Local n'ha denunciat un altre i estan buscant el tercer implicat

Osona.com
12 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:49h
La matinada del passat 16 d'abril, tres individus van cometre un robatori amb força en una casa de Manlleu. Tal com expliquen els Mossos d'Esquadra, el propietari va arribar al domicili i s'ho va trobar tot regirat. Li havien robat un televisor i algunes joies.

Paral·lelament, una patrulla de la Policia Local de Manlleu estava rondant per la població i va veure tres joves corrent pel carrer, un dels quals portava un televisor de grans dimensions.

En adonar-se de la presència policial, van amagar-se entre dos cotxes estacionats en el carrer Àngel Guimerà. I en veure que havien estat descoberts, van decidir deixar el televisor i marxar corrents. Els agents van córrer darrere d'ells sense poder arribar agafar-los, però sí que en van poder reconèixer un.

Els agents van poder recuperar l'aparell i un cop a les dependències policials van rebre la denúncia del propietari de la casa on s'havia comès el robatori. La víctima va reconèixer el televisor i se li va retornar.

Arran d'aquests fets, la Policia Local de Manlleu va informar el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic, juntament amb la identificació d'un dels possibles autors, que va quedar denunciat.

Paral·lelament, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació i després de diverses indagacions, dimarts van identificar i detenir a Vic un segon jove implicat en el robatori de la casa de Manlleu. El detingut va passar el dia 11 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.

La investigació continua oberta per tal d'identificar i detenir el tercer implicat.
Arxivat a