Aquestes són les afectacions en la mobilitat pel Lactium a Vic

El bus urbà modifica alguna ruta i no es pot circular per un tram del Passeig de la Generalitat

El Lactium de l'any passat
El Lactium de l'any passat | Adrià Costa
Osona.com
12 de maig del 2022
A partir d'aquest dijous, 12 de maig, i fins al dilluns 16, la mobilitat a Vic està afectada per la celebració del Lactium, que torna a la seva plenitud al parc Jaume Balmes. Tal com informa l'Ajuntament de Vic, d'una banda, els vehicles motoritzats no poden circular pel Passeig de la Generalitat, entre la carretera de la Guixa i la rambla de Sant Domènec. Només es permet el pas del veïnat d’aquests carrers en el tram comprès entre la carretera de la Guixa i el passeig Pep Ventura.

D'altra banda, pel que fa al bus urbà, les línies interurbanes 406-407, 410, 441, 446, 470 (L5), 476 i 710 no fan parada a Rambla Sant Domènec - Carrer Sant Pere. A més a més, el diumenge 15 de maig, les línies interurbanes 407, 441 i 710, faran únicament les sortides i arribades des de l'estació d'Autobusos.

A causa del tall de trànsit derivat de la fira, i la presència del mercat de marxants del Remei, diumenge 15 de maig la línia exprés e12 Vic-Barcelona no farà la parada Pg. Generalitat-Bisbe Strauch (La Poncella). Les sortides Vic-Barcelona es faran únicament des de l'Estació d'Autobusos.

Arxivat a