Salut

​Divuit nous especialistes finalitzen la seva formació als hospitals i CAP d'Osona

Han passat entre 4 i 5 anys formant-se com a metges

per Osona.com, Vic, Catalunya | 10 de maig de 2022 a les 17:58 |
Els residents que finalitzen la seva etapa formativa aquest maig . | CHV
Després de passar entre 4 i 5 anys formant-se com a metges especialistes, un total de 18 residents completaran aquest maig la seva etapa formativa als centres sanitaris d'Osona i es convertiran en professionals de ple dret en les seves especialitats.

Es tracta d'una especialista de Cirurgia General i de l'Aparell Digestia; una de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia; una de Medicina Interna (especialitats que requereixen 5 anys de formació); una especialista d'Obstetrícia i Ginecologia; dues de Geriatria (formades conjuntament amb l'Hospital de la Santa Creu de Vic) i un de Psiquiatria (4 anys).


Així mateix, acaben també la residència onze especialistes en Medicina Familiar i Comunitària (deu de la Unitat Docent de l'ICS Catalunya Central i un d'ACEBA), que s'han format en col·laboració entre els centres del CHV i els centres d'atenció primària d'Osona (CAP Manlleu, CAP Santa Eugènia de Berga i EAP Vic).

Per tal d'agrair-los la seva dedicació, el Consorci Hospitalari de Vic (CHV) va celebrar la setmana passada un acte de comiat adreçat als residents que s'han format a la institució.


Al mes de setembre, també completaran la seva etapa formativa cinc infermeres, després de dos anys cursant l'especialitat: finalitzaran la residència dues llevadores, així com tres infermeres d'Atenció Familiar i Comunitària formades a les unitats docents de l'ICS Catalunya Central i de les quals també hem col·laborat acollint les seves rotacions als hospitals.

Comptant els residents que finalitzen la seva etapa formativa, el CHV ha tingut fins aquest mes de maig 86 residents en actiu, que estan en diferents anys del seu període de formació en un total de 10 especialitats.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació