​Detenen una cuidadora per robar joies en dues residències de gent gran a Osona

La investigació es va iniciar per la denúncia d'un home que va alertar que la seva mare havia estat víctima d'un furt

Osona.com
09 de maig del 2022
Els Mossos d'Esquadra van detenir el dijous passat, 5 de maig, una dona de 42 anys com a presumpta autora de tres delictes de furt en dues residències d'Osona. Tal com explica el cos policial en una nota, el passat octubre, un home va denunciar que la seva mare, d'edat avançada, havia estat víctima d'un furt a la residència on es trobava. Li havien sostret dos anells de la seva habitació.

Els Mossos van obrir una investigació i a finals d'abril van localitzar diverses joies de dubtosa procedència, entre les quals hi havia els anells denunciats. També van esbrinar que gran part d'aquelles joies havien estat sostretes a dues residències de gent gran.

Finalment, van determinar que una cuidadora que havia estat treballant en les dues residències era l'autora dels fets. El passat 5 de maig van localitzar-la i detenir-la a Vic com a presumpta autora de tres delictes de furt.

La detinguda va passar divendres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.