Sorteig | Osona.com et convida a gaudir d'una taula de formatges al Lactium

Sortegem 10 taules que inclouen cinc formatges, una confitura, galetes de cereals i una copa de vi del celler Cap de Ruc

El Lactium torna a Vic el 14 i 15 de maig
El Lactium torna a Vic el 14 i 15 de maig | Adrià Costa
Redacció
06 de maig del 2022
Actualitzat a les 15:53h
El 14 i 15 de maig, el Parc Jaume Balmes de Vic tornarà a acollir el Lactium, la mostra catalana de formatges catalans. En la seva 14a edició comptarà amb una quarantena de formatgeries catalanes i artesanes, i un recull de més de 200 formatges per tastar i comprar.

Osona.com, amb la col·laboració del Lactium, sortegem 10 taules de formatge per gaudir al certamen. Cada tiquet inclou 5 formatges presents a la mostra, a més d'una confitura, unes galetes de cereals i una copa de vi del celler Cap de Ruc, el vi de la mostra. 

Per participar-hi només cal omplir el següent formulari:



Bases del sorteig
- Els guanyadors obtindran una de les 10 taules de formatges per gaudir al Lactium.

- Cada tiquet inclou 5 formatges presents a la mostra, a més d'una confitura, unes galetes de cereals i una copa de vi del celler Cap de Ruc.

- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dimecres 11 de maig a les 23.59.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Els guanyadors hauran de recollir el tiquet al punt d'informació de la fira.

- Només es pot participar en el sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].

- Per participar en el sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital i Osona.com marcant la casella corresponent.

Arxivat a