Els trens semidirectes també s'aturaran a partir d'ara a Centelles

Les obres iniciades aquest cap de setmana provoquen lleus canvis a la línia 3 de Rodalies

L'estació de trens de Centelles
L'estació de trens de Centelles | Perquè no ens fotin el tren
Irene Montagut
25 d'abril del 2022
Actualitzat a la 13:16h
Rodalies està en obres. I ho estarà, almenys, fins al febrer del 2023. El resultat, canvis d'horaris i de freqüències als serveis que Renfe ofereix des de Barcelona cap a la seva àrea metropolitana. Segons detallen al seu web, la companyia ferroviària ha dissenyat una nova oferta de serveis per donar resposta a les necessitats de mobilitat. 

Les obres, que són de gran complexitat, suposen afectacions a més de la meitat de les línies. Bàsicament, les línies més perjudicades són l'R1 (la que va per la costa) i l'R4, que connecta el Vallès, el Baix Llobregat i el Penedès amb Barcelona. L'R3, que puja fins a Puigcerdà, també ha patit alguns canvis. Els nous horaris i les noves freqüències ja s'han posat en marxa aquest dissabte. 

Les obres suposen una disminució de trens a la majoria de línies afectades, menys l'R3. Així, hi ha quatre nous serveis, dos per sentit, entre Barcelona i Vic. També es recuperen tres serveis per sentit L’Hospitalet de Llobregat-La Garriga que finalitzaven el seu recorregut a les Franqueses del Vallès.

El canvi més important fa referència a l'estació de Centelles, la més important del sud d'Osona. A partir d'ara, els semidirectes també hi pararan, tal com havia reclamat històricament la localitat. 

Arxivat a