​Nova convocatòria dels Premis Literaris del Pacte de Sant Sebastià

Els treballs es poden enviar fins el 24 d'abril

El sol coronant el campanar de l'ermita de Sant Sebastià, a Vic.
El sol coronant el campanar de l'ermita de Sant Sebastià, a Vic. | Emili Vilamala
Osona.com
15 d'abril del 2022
Nova convocatòria dels Premis Literaris Pacte de Sant Sebastià o dels Vigatans. En la 18a edició, el termini de lliurament de les obres finalitza el 24 d'abril i els treballs s'han d'enviar per correu electrònic. El jurat està format per Víctor Pallàs, Biel Barnils i Txevi Rovira. Podeu consultar les bases en aquest enllaç.

Hi ha premis de prosa i poesia en categoria infantil, juvenil i per adults, i destaca, entre aquests, el Premi Especial Llorenç Tomàs. Es tracta del premi de recerca i/o investigació centrat en el període de la Guerra de Successió, també pot ser poesia, prosa, assaig, teatre o còmic, basat en els fets històrics o amb una intencionalitat més lliure de ficció històrica. Com a màxim es poden presentar dos treballs per modalitat i autor.

El veredicte i lliurament de premis serà el diumenge 22 de maig al matí a l'ermita de Sant Sebastià, en el marc de la Commemoració del Pacte dels Vigatans. Els premis estan organitzats pels ajuntaments de Santa Eulàlia de Riuprimer i Vic, i també per Òmnium Cultural d'Osona, i compten amb la col·laboració del Consell Comarcal d'Osona.

Arxivat a