Quines són les afectacions en la mobilitat a Vic pel Mercat del Ram?

Del 6 al 12 d'abril es tallen diversos carrers i el bus urbà canvia lleugerament de ruta

El Mercat del Ram, l'any passat
El Mercat del Ram, l'any passat | Josep M. Montaner
Osona.com
05 d'abril del 2022
Actualitzat el 07 d'abril a les 12:13h
A partir d'aquest dimecres, 6 d'abril, i fins dimarts de la setmana vinent, 12 d'abril, la mobilitat de Vic es veurà afectada en diversos punts per la celebració del Mercat del Ram.

Durant aquest període no es podrà circular pel passeig de la Generalitat, entre la carretera de la Guixa i la rambla de Sant Domènec. Només es permetrà el pas del veïnat d'aquests carrers en el tram comprès entre la carretera de la Guixa i el passeig Pep Ventura. A més, el dissabte, a més d'aquestes restriccions, tampoc es podrà circular a la rambla del Bisbat.

A partir de dijous, i fins dilluns, també estaran afectats el carrer de Mossèn Josep Gudiol on s'hi habilitaran carrils per a garantir la circulació en ambdós sentits. Els carrers de Joan de Serrallonga, de l'Historiador Raimon d'Abadal i Vinyals i l'avinguda del Mercat, en el tram al voltant de l'aparcament gratuït del Sucre també quedaran afectats.
 

Mapa de les afectacions en la mobilitat de Vic durant el Mercat del Ram Foto: Aj. de Vic


I el bus urbà?
Durant el Mercat del Ram totes les línies del bus urbà funcionaran amb normalitat a excepció d'aquelles que passin pels carrers on s'hi ha restringit la mobilitat. D'aquesta manera, la parada del bus urbà "Estació de tren" -de l'L1, L2 i L3- quedarà anul·lada, i la parada de l'estació d'autobusos serà la més propera, situada a 3 minuts a peu.

Arxivat a