La Policia Local de Manlleu incorpora la cita prèvia per agilitzar els tràmits

La policia també ha activat el servei de les denúncies in situ per als establiments comercials

Redacció
31 de març del 2022
Una parella de la Policia Local de Manlleu
Una parella de la Policia Local de Manlleu | Ajuntament de Manlleu
A partir d’aquesta setmana la ciutadania que hagi de realitzar tràmits amb la Policia Local de Manlleu podrà fer-ho demanant cita prèvia, des del web de l'Ajuntament, estalviant-se així temps d'espera a les dependències municipals.

El servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Manlleu ja fa mesos que només funciona amb cita prèvia. Aquest sistema permet a la ciutadania tenir un tracte més personalitzat, estalviar-se temps d’espera i escollir quin és el millor dia i hora per fer la gestió o tràmit amb l’ajuntament. A partir d’aquesta setmana es podrà demanar també cita prèvia per fer tràmits amb la Policia Local. 

Els tràmits o gestions pels que es podrà demanar cita prèvia son: pèrdua, furts o robatoris, robatori o furt a l’interior de vehicle, sostracció de vehicle, danys, ocupació d’immoble, estafes, lesions, amenaces o assessorament policial. Es podrà demanar cita prèvia de dilluns a dissabte, en l’horari:  

- Dilluns de 15:00 a 19:00 h.
- Dimarts, dimecres, dijous i divendres de 9:00 a 12:00 h. i de 15:00 a 19:00 h.
- Dissabtes de 9:00 a 11:00 h. 
 
El fet de disposar del servei de cita prèvia no obliga a utilitzar-lo per venir a posar denúncies però si que les persones amb cita prèvia tindran prioritat.

Des da fa unes setmanes la Policia Local de Manlleu ha incorporat també un nou servei específic per a establiments comercials, la denúncia in situ. D’aquesta manera si s’ha produït un furt, robatori o qualsevol altre fet denunciable, el representant del comerç, bar o restaurant no haurà de desplaçar-se a les dependències municipals si no que seran els agents qui aniran a l’establiment a recollir la denúncia.
Arxivat a