Mar Martí, nova presidenta del Col·legi de Periodistes a la Catalunya Central

El periodista de Canal Taronja i Ràdio Manresa Eduard Font en serà el vicepresident

Mar Martí, nova presidenta del Col·legi de Periodistes a la Catalunya Central
Mar Martí, nova presidenta del Col·legi de Periodistes a la Catalunya Central | Arxiu particular
Redacció
29 de març del 2022
La periodista igualadina, coordinadora de l'Agència Catalana de Notícies (ACN) a la Catalunya Central, Mar Martí, serà la nova presidenta de la Demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC). Els altres membres que configuraven l'única candidatura presentada són Eduard Font (vicepresident), Xènia Castillo (secretària), Noemí Badrenas (tresorera), Marc Canturri (vocal) i Jordi Vilarrodà (vocal).

La junta, encapçalada per Mar Martí, s'ha presentat per defensar l'exercici lliure de la professió, lluitar contra la precarietat laboral i revalorar la tasca que duen a terme els periodistes del territori. El president sortint, Enric Badia, s'ha mostrat molt il·lusionat amb el nou equip i ha posat de relleu que és "més jove, més femení i més plural al territori". 

Com determinen els Estatuts del Col·legi de Periodistes de Catalunya, en tractar-se de candidatures úniques, aquestes han quedat automàticament proclamades aquest dilluns després que la Junta Electoral Central les hagi certificat validant els avals i els suports necessaris per a presentar-se.