​Detingut per robar dotze mòbils durant el Carnaval de Torelló

Durant el dispositiu de seguretat, els Mossos han enxampat deu positius en alcoholèmia o drogues

Osona.com
28 de març del 2022
Actualitzat a les 15:08h
Els Mossos d'Esquadra van detenir la nit de dissabte a diumenge un home per robar dotze mòbils durant el Carnaval de Torelló. Tal com explica el cos, en el marc d'un dispositiu per la festa, hi va haver una baralla a la zona esportiva del municipi. Un dels vigilants va retenir un dels implicats i en el moment de l'escorcoll se li van localitzar dotze mòbils dins de la motxilla que hauria sostret durant aquella mateixa nit. Els agents van detenir el lladre, de 39 anys, per un delicte de furt.

De fet, els Mossos van detectar un augment de furts al descuit en els moments de màxima afluència de gent, sobretot telèfons d'alta gamma. Dels dotze recuperats, els agents estan fent les gestions pertinents per poder retornar-los als seus propietaris.

10 denúncies per consum d'alcohol i drogues
A part d'aquest fet, el Carnaval es va desenvolupar de forma tranquil·la i sense incidents. Un dels principals objectius del dispositiu, en el qual també hi participen SEM, Protecció Civil i personal sanitari, és prevenir i garantir la seguretat ciutadana, l'ordre públic i la seguretat a les carreteres, a més de denunciar les infraccions de trànsit, com el consum de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents.

En aquest darrer cas, entre el divendres i el diumenge es van fer cinc controls d'alcoholèmia amb un total de 166 lectures, de les quals hi va haver sis denúncies per alcoholèmies administratives i quatre denúncies per consum de drogues. No es va registrar cap accident de trànsit.
Arxivat a