Protesta en suport al veí de Calldetenes a qui li demanen presó per les mobilitzacions de l'1-O a Barcelona

El proper 6 d'abril se celebra el judici contra el jove acusat de desordres públics i atemptat contra l'autoritat

Durant la concentració de suport a la plaça de Vic, aquest dijous al vespre
Durant la concentració de suport a la plaça de Vic, aquest dijous al vespre | Josep M. Montaner
Osona.com
25 de març del 2022
Desenes de persones es van concentrar aquest dijous al vespre a la plaça Major de Vic per demanar l'absolució de Sergi Molina, "Moli". El proper 6 d'abril, aquest veí de Calldetenes, juntament amb un altre de Terrassa, ha d'anar a un judici per delictes de desordres públics i atemptat contra l'autoritat durant les mobilitzacions de l'1-O del 2020 a Barcelona. El Ministeri fiscal els demana a tots dos 5 anys de presó: 1 any i 6 mesos de presó pel delicte de desordres i 3 anys i 6 mesos pel d'atemptat.

Aquesta concentració forma part de la campanya que ha engegat el grup de suport antirepressiu Pigot Negre, juntament amb Alerta Solidària. Denuncien que és un nou cas de "detenció arbitrària" i "muntatge policial", encaminat a evitar que la gent es manifesti i renunciï als seus drets. El manifest ja acumula unes 300 adhesions.

A més d'aquesta protesta, l'1 d'abril, s'ha organitzat un sopar solidari i un concert a Calldetenes. I el dia del judici, 6 d'abril, com es va fer amb Roger Aguayo, que ha estat condemnat, però no entrarà a presó, s'ha organitzat un autobús per donar suport als encausats.

Arxivat a