Nani Roma revela que pateix un càncer de bufeta

El pilot de Folgueroles, que espera tornar aviat, ha estat operat d'urgència i rebrà quimioteràpia a la Vall d'Hebron

Nani Roma, el pilot de Dakar osonenc
Nani Roma, el pilot de Dakar osonenc | Twitter @NaniRoma
NacióDigital
24 de març del 2022
Actualitzat a les 16:35h
Nani Roma ha de deixar la competició de forma temporal per un tumor maligne a la bufeta. De fet, el pilot de Folgueroles, un dels tres únics del món en guanyar el Dakar en moto i en cotxe, ja es va sotmetre a l'operació per retirar el tumor el 15 de març. 

Després de fer-se proves a l'Hospital de Vic i a la clínica Dexeus de Barcelona, els metges van detectar-li el tumor. Sortosament, encara estava en fases inicials i es va poder intervenir d'urgència per retirar-lo. Ara és el torn de les sessions de quimioteràpia que s'espera que durin uns dos mesos i es faran a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona. 

"El diagnòstic de l'equip mèdic és bo: després del tractament, una nova operació i un període de recuperació espero tornar al seient del meu Hunter amb més ganes que mai". Així ha comunicat Roma la seva intenció de tornar a la competició un cop superat el tractament i estar recuperat. 

Nani haurà d'allunyar-se de la competició durant una temporada i ja està confirmat que es perdrà el Rally d'Andalusia que se celebrarà al juny. Això no obstant, la seva escuderia compta amb ell per disputar el Rally Dakar del 2023.