Portes obertes a la UVic o com viure un primer dia d'universitat

Aquest dissabte se celebra la jornada per conèixer les instal·lacions i l'oferta formativa

La Universitat de Vic
La Universitat de Vic | Josep M. Montaner
Osona.com
24 de març del 2022
Que els futurs estudiants visquin la jornada de portes obertes com un veritable "primer dia d'universitat" és el gran objectiu de la diada que se celebrarà aquest dissabte a la UVic. Tot plegat, per donar a conèixer l'oferta formativa de graus, cicles formatius i formació contínua, i les instal·lacions.

Segons la directora de l'Àrea de Màrqueting, Anna Fàbregas, "creiem que per conèixer la Universitat l'has de viure i per això hem preparat una jornada tan vivencial com sigui possible, per tal que els futurs estudiants i les seves famílies coneguin de ben a prop què vol dir estudiar a la UVic". La jornada té lloc en el marc de la commemoració del 25è aniversari de la UVic-UCC i del 20è aniversari dels estudis de Periodisme i de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport.

Visites i atencions personalitzades
Amb un horari ininterromput de 9 del matí a 6 de la tarda, durant tot el dia es faran xerrades generals sobre accés, preinscripció, matrícula, preus i beques. També s'informarà sobre els programes d'intercanvi internacional i estatal, així com sobre allotjament, transport, carnet de la UVic, activitat cultural i Escola d'Idiomes.

D'altra banda, hi haurà atencions personalitzades a les diferents facultats, a càrrec del professorat de cada grau, juntament amb demostracions als laboratoris, que estaran tots en funcionament. Alguns espais comptaran amb activitats i demostracions que portaran a terme els estudiants mateixos.

La jornada tindrà lloc als edificis de Miramarges, Torre dels Frares, la Masia de Torre dels Frares, l'edifici de la zona esportiva, Can Baumann i la Farinera. De 9 a 14 h també obrirà portes l'edifici de Roca Umbert a Granollers, on es donarà informació sobre el cicle formatiu de grau superior (CFGS) de Màrqueting i Publicitat. Per assistir a la jornada és recomanable fer una inscripció prèvia.

També es farà èmfasi especial en les novetats del curs vinent. En primer lloc, en el grau en Biomedicina, d'on sortiran els futurs professionals en les bases biològiques de les malalties, tant des del punt de vista molecular i cel·lular com des d'un punt de vista global.

L'altra gran novetat és el cicle formatiu de grau superior en Dietètica, que s'impartirà a Manlleu, i que formarà professionals capaços d'elaborar dietes adaptades, de controlar la qualitat de l'alimentació i d'analitzar comportaments alimentaris, a més de planificar activitats comunicatives per millorar els hàbits de l'alimentació de la població.
Arxivat a