Tona

Els veïns de Tona decideixen mantenir el parc infantil a la reforma de la plaça Major

El projecte guanyador dels pressupostos participatius també contempla la conservació de l'arbrat existent

Una simulació de com ha de quedar la plaça Major de Tona | Aj. de Tona
per Osona.com, Vic, Catalunya | 22 de març de 2022 a les 17:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els veïns de Tona ja han escollit com reformar la plaça Major. Des del febrer passat podien escollir entre tres propostes. La que ha rebut més vots -115- contempla la conservació de l'arbrat existent, augmentant les dimensions de l'escocell i també la incorporació de nou arbrat adient per fer ombra; i el manteniment del parc infantil.

Aquesta opció també ha de substituir l'enllumenat existent per noves columnes i lluminàries tipus LED per reduir el consum i millorar l'eficiència energètica; substituir els elements de recollida d'aigües; instal·lar nou mobiliari urbà (bancs, font, aparcabicicletes, etc)


El projecte contempla la col·locació de paviment apte per a la circulació rodada, perimetralment envoltada per llambordes, i la limitació de l'accés rodat amb pilones i jardineres.

Està previst que les obres d'execució comencin després de l'estiu, per tal que es pugui portar a terme les activitats de festa major sense inconvenients.


Dels 285 vots emesos, les altres dues propostes han rebut 107 vots (la proposta número 1) i 63 (la 2).


 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació