1 de 10
Teatre

​Lluís Homar porta «Alma y Palabra» a Calldetenes

L'Auditori Teatre Calldetenes acull aquest diumenge el recital poètic conjuntament amb Adriana Ozores

El recital poètic «Alma y palabra» està protagonitzat per Lluís Homar i Adriana Ozores | Sergio Parra
per Osona.com, Calldetenes, Catalunya | 16 de març de 2022 a les 17:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Compañía Nacional de Teatro Clásico finalment no serà aquest diumenge, 20 de març a les 8 del vespre, a l'Auditori Teatre de Calldetenes amb el recital poètic Alma y palabra. San Juan de la CruzS'ha hagut d'anul·lar l'espectacle.

Custodiats pel Crist de Velázquez i acaronats per la música de Mompou amb Emili Brugalla al piano, Lluís Homar i Adriana Ozores posen veu i emoció a les paraules de San Juan de la Cruz, místic, poeta i home lliure.


Homar, ara director artístic de la Compañía Nacional de Teatro Clásico, ha escollit la seva obra i el seu pensament per iniciar el cicle Alma y palabra i donar conèixer arreu del món, en col·laboració amb l'Instituto Cervantes, el patrimoni literari clàssic espanyol.

L'obra teatral es vertebra com un viatge espiritual cap a la interiorització, cap a la trobada d'un mateix, del veritable jo, a través d'una selecció de les poesies més representatives de San Juan de la Cruz, en la qual no falten els seus poemes majors, Noche oscura, Cántico espiritual i Llama de amor viva, juntament amb les seves reconegudes glosses i romanços.


Aquesta és la primera vegada que la Compañía Nacional de Teatro Clásico crea un muntatge dramatúrgic a partir de l'obra lírica del poeta de Fontiveros.

 

 

Participació