​Una carpa per a casos d'emergència a Osona

El Consell Comarcal posa a disposició dels ajuntaments i els cossos de seguretat una carpa inflable de 40 m2

La nova carpa que ha adquirit el Consell Comarcal d'Osona
La nova carpa que ha adquirit el Consell Comarcal d'Osona | CCOsona
Osona.com
16 de març del 2022
El Consell Comarcal d'Osona ha adquirit una carpa -inflable i de 40 m²- per utilitzar en casos d'emergència a la comarca i la posa a disposició dels ajuntaments i dels cossos de seguretat de la comarca. Tal com explica el consell, també podrà sol·licitar-se per altres tipus d'esdeveniments, com competicions esportives.

El cost d'adquisició de la carpa, de 10.800 euros, s'ha sufragat majoritàriament a través d'una subvenció de la Diputació de Barcelona destinada a finançar material de Protecció Civil.

Es tracta d'una carpa inflable, amb acció ràpida de muntatge, confeccionada amb teixit de polièster, recobriment de PVC i doble membrana. Les seves dimensions són de 7,7 x 7 metres i 3,75 m d'alçada. Funciona mitjançant un motor intern de 320 W de baix consum i està preparada per poder posar-hi pantalla amb projector.

Pot sol·licitar-la qualsevol servei del Consell Comarcal, ajuntaments, serveis d'emergència i entitats i associacions d'Osona (sempre a través dels ajuntaments). Se seguirà el mateix procediment i custòdia establert per les carpes de la Diputació. Per als usos de la carpa, caldrà pagar l'import corresponent per fer front a les despeses de muntatge, desmuntatge i manteniment.