La UVic oferirà un grau en Biomedicina el curs vinent

Tindrà una oferta inicial de 50 places i serà en format presencial

Estudiants a la UVic
Estudiants a la UVic | UVic
Osona.com
09 de març del 2022
La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) posarà en marxa el curs vinent, 2022-2023, un nou grau en Biomedicina, que s'impartirà a la Facultat de Ciències i Tecnologia del Campus Vic, amb la col·laboració de la Facultat de Medicina i la Fundació de Ciències de la Salut i del Benestar.

Tal com expliquen en una nota, serà en format presencial i tindrà una ofera inicial de 50 places. Constarà de 240 crèdits i un elevat nombre d'hores estaran dedicades a laboratori experimental i a laboratori de tècniques transversals.

Aquest nou grau, que se sumarà als 36 estudis de grau que ja s'oferien fins ara, té com a objectiu principal la formació de professionals experts en les bases biològiques de les malalties, tant des del punt de vista molecular i cel·lular com des del punt de vista global.

D'altra banda, entre les novetats del pròxim curs acadèmic també destaca l'oferta de tres nous màsters universitaris: el màster en Alimentació i Sostenibilitat i el màster en Aplicació de Pràctiques Artístiques Accessibles, al Campus Vic, i el màster en Salut i Comunitat, al Campus Manresa.

A més, el Campus Professional oferirà dos nous cicles formatius de grau superior (CFGS), un sobre Dietètica, i un altre sobre Comerç Internacional.
Arxivat a