La Santa Creu de Vic estrena equipament sanitari finançat per Osona Contra el Càncer

El nou material per a pacients oncològics són bombes d'infusió i ecògrafs portàtils

El nou material donat per Osona Contra el Càncer
El nou material donat per Osona Contra el Càncer | FHSC
Osona.com
11 de març del 2022
L'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic compta des d'aquesta setmana amb nou equipament sanitari per als pacients oncològics. Es tracta de 10 bombes portàtils d'infusió contínua per administració de fàrmacs i tractament del dolor; un ecògraf portàtil (equip transductor lineal de banda ampla) per a l'observació de vies vasculars, pulmonars i bilials; i un ecògraf bladder Scanner amb carro portàtil per a la detecció d'alteracions a les vies urinàries -que evita sondatges innecessaris per detectar infeccions d'orina-.

Aquest nou equipament sanitari és possible gràcies a la contribució econòmica d'Osona Contra el Càncer, que va donar 22.732 euros. Tal com expliquen en una nota, s'ha destinat a dotar la Unitat de Cures Pal·liatives de l'hospital d'atenció intermèdia i l'equip d'atenció domiciliària (PADES) per continuar mantenint el nivell de servei, confort i qualitat en l'atenció als pacients oncològics.

Des del Patronat i des de l'HUSC s'ha volgut posar de manifest el gran reconeixement de la institució a l'acció benefactora d'Osona Contra el Càncer, així com "el compromís i el suport continuat que l'entitat sempre dispensa als projectes i iniciatives que promou l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic".

Durant l'acte d'aquest dimarts hi havia l'alcaldessa i presidenta del Patronat de la FHSC, Anna Erra; la nova gerent, Sara Manjón; així com l'equip directiu i de professionals que van rebre l'ajut per part de la presidenta d'Osona Contra el Càncer, Montserrat Freixer, i de la membre de la junta, Cristina Herrera.
 

Representants de l'Hospital de la Santa Creu i d'Osona Contra el Càncer Foto: FHSC.

Arxivat a