La jugadora del Girbau Vic TT Camila Moscoso, bronze a l'estatal femení

Sílvia Coll es queda a les portes de les semifinals juvenils

Camila Moscoso ha obtingut medalla
Camila Moscoso ha obtingut medalla | Girbau Vic TT
Redacció
07 de març del 2022
Camila Moscoso, del Girbau Vic TT, ha assolit el bronze en campionat d'Espanya de tennis taula, en la categoria infantil, celebrat a Santander. La seva companya, Sílvia Coll, s'ha quedat a les portes de la semifinal juvenil. Ambdues han perdut per un ajustat 3-2, els partits que les haurien classificat per la final i semifinal respectivament.

Els altres esportistes destacats de l'Escola del Girbau Vic TT, han estat Àlex Moreno i Maika Sagrera, que han arribat a vuitens i setzens de final respectivament en la categoria infantil, i Edgar Venegas, que ha arribat setzens de final en juvenil.

Camila Moscoso, Sílvia Coll i Àlex Moreno van ser primers de la fase de grups, guanyant els cinc partits disputats, mentre que Maika Sagrera i Edgar Venegas van ser tercers. Sagrera va guanyar quatre partits i en va perdre un i Venegas en va guanyar tres i en va perdre dos.

A partir de demà, també a Santander, es disputarà el Campionat d'Espanya absolut individual i dobles, amb la participació de les jugadores del Girbau Vic TT Sofia Zhang, Sílvia Coll i Camila Moscoso. Els dies 9 i 10 de març se celebrarà la Copa de la Reina, també amb participació del primer equip del Girbau Vic TT.
Arxivat a