SORTEIG de dues entrades dobles per a l'espectacle «Maleïts Bessons» a Calldetenes

Imatge promocional de «Maleïts Bessons»
Imatge promocional de «Maleïts Bessons»
Osona.com
04 de març del 2022
Actualitzat a les 12:57h
L'espectacle Maleïts Bessons arriba el proper divendres 12 de març a Calldetenes. Es tracta de la història de dos personatges, que poden ser de Shakespeare o de Beckett. S'hi pot observar la constatació que els humans, aquests "maleïts bessons", no fan més que ofendre's, barallar-se i provocar patiments inútils: pot ser una dolorosa escena familiar, una guerra fratricida, la recerca estèril d'un sentit absolut a la vida o bé la tènue presencia una mena d'humor grotesc sobre el Salvador.

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles valorades en 60 euros. El termini per participar en el sorteig es tancarà el proper dimarts 8 de març a les 12 de la nit. L'endemà, dimecres 9 de març, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.
 

Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:


Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per a l'obra.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dimarts 8 de març a les 23.59.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.