​A presó un jove de Manlleu per quatre robatoris amb intimidació al Vallès Oriental

Acompanyat d'un menor, va robar en trens de rodalies i estacions d'autobusos

Osona.com
28 de febrer del 2022
Actualitzat a les 16:47h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el 17 i 24 de febrer un jove de 19 anys i un menor per quatre robatoris amb intimidació comesos a Granollers i la Garriga, al Vallès Oriental. Tal com explica la policia catalana en una nota, el major, veí de Manlleu, ha ingressat a la presó.

El primer fet es remunta el 22 de novembre de l'any passat, quan es va produir un robatori amb intimidació en un tren de rodalies. Cap a les 21.45 hores, dos joves van amenaçar amb una navalla a un noi i li van sostreure els diners.

Un mes després, el 15 de desembre, es va produir un altre robatori a l'estació d'autobusos de Granollers. En aquest cas, dos joves es van apropar a un menor i li van sostreure la seva motxilla d'una estrebada, van buidar-la davant seu i li van prendre els diners. El 5 de gener, a la mateixa estació d'autobusos i amb el mateix modus operandi, van intimidar a dos nois i els van robar els diners.

El darrer robatori es va produir el 19 de gener, un altre cop en un tren de rodalies, en direcció la Garriga. Inicialment, els dos joves van amenaçar la víctima amb una pistola elèctrica, tipus tàser, però davant la seva resistència, el van agredir i li van sostreure el mòbil.

Arran aquests fets es va obrir una investigació que va permetre identificar els dos lladres. Tots dos tenien antecedents per fets similars. Finalment, el 17 de febrer es va aconseguir localitzar i detenir un dels implicats a Manlleu. La investigació va concloure, el passat 24 de febrer, amb la detenció del segon lladre, un menor d'edat, també de Manlleu.

El menor va passar a disposició judicial davant la Fiscalia de Menors. En canvi, el major d'edat va passar a disposició judicial l'endemà de la seva detenció davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic, que va decretar el seu ingrés a presó.
Arxivat a