El Mercat de Música Viva de Vic col·laborarà amb el Cantilafont del Lluçanès

El projecte "MMVV es Mou" es consolida amb la participació en altres festivals catalans

Un concert del Cantilafont
Un concert del Cantilafont | ACN
Osona.com
26 de febrer del 2022
El Mercat de Música Viva de Vic consolida el projecte "MMVV es Mou". El certamen va néixer l'any passat amb l'objectiu d'establir connexions amb altres esdeveniments per programar concerts fora de les dades del MMVV i donar suport a artistes que presenten treballs abans de l'estiu. 

Enguany, els festivals col·laboradors són el Cantilafont del Lluçanès, l'Embassa't de Sabadell i el Portalblau de L'Escala. En cadascun d'ells, el Mercat hi col·labora amb una proposta: l'Embassa't acollirà al maig la presentació del nou treball de la mallorquina Maria Jaume; al festival Portal Blau, al juny, s'hi veurà el nou repertori de Pol Batlle amb Rita Payés; i al juliol, hi haurà un tercer artista per confirmar al festival Cantilafont.

L'any passat, en la primera edició d'el MMVV es Mou, el Mercat de Música Viva de Vic va col·laborar amb els festivals (a)phònica de Banyoles, Altacústic d'Altafulla i Eufònic de les Terres de l'Ebre, amb els quals la programació artística del MMVV 2021 ja es va expandir en dates i territori amb les actuacions de The Penguins Reggae per Xics, La Ludwig Band, Joana Serrat & The Great Canyoners, Daniel Lumbreras i Violeta Tello. La 34a edició del Mercat de Música Viva de Vic se celebrarà del 14 al 17 de setembre.
Arxivat a