Torelló neteja i senyalitza diverses fonts naturals

L'actuació més significativa ha estat al voltant del safareig del Masnou

El safareig del Masnou de Torelló
El safareig del Masnou de Torelló | Aj. de Torelló
Osona.com
28 de febrer del 2022
L'Ajuntament de Torelló ha portat a terme en les darreres setmanes accions de neteja i senyalització de fonts naturals situades en diversos indrets del municipi. S'ha actuat al safareig del Masnou, safareig de Puig-roví, font nova de Puig-roví, font dels Ocells i font del Raig.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, l'actuació més significativa ha estat la senyalització i desbrossada dels accessos i part de l'entorn del safareig del Masnou. Antigament, hi havia brollat l'aigua d'una font, però, temps enrere, es va estroncar i, ara, és pràcticament inapreciable. S'hi conserva les restes d'un antic safareig.

Paral·lelament, també s'ha netejat l'entorn del safareig de Puig-roví i s'ha fet el manteniment d'algunes parts de les fonts de Puig-roví, com ara la substitució del broc, l'eliminació de pintades i la reparació de la paperera.

També s'ha retolat la font nova de Puig-roví, la font dels Ocells i la font del Raig seguint el mateix disseny amb què ja s'havien retolat algunes de les altres fonts de Torelló.
Arxivat a