​El Circuit d'Osona tanca tres mesos per acabar les obres de la nova pista

El nou traçat tindrà homologació internacional i estarà operatiu a finals de maig

24 Hores de Kàrting al Circuit d'Osona
24 Hores de Kàrting al Circuit d'Osona | Josep M. Montaner
Osona.com
26 de febrer del 2022
El Circuit d'Osona tancarà les portes el proper dilluns, 28 de febrer, per finalitzar les obres de la nova pista, que es preveu que estigui operativa a finals de maig. Hauran estat set anys de treballs, amb una Covid pel mig que ha retardat el projecte.

En els propers tres mesos s'ajuntarà la part nova de la pista amb la vella, la qual també es reformarà. Un cop acabat el traçat, el nou circuit tindrà una longitud de 1.262 metres i nou metres d'amplada. La recta principal farà 132 metres i 10 metres d'amplada. Fins ara, el circuit tenia 940 metres de longitud i vuit metres d'amplada.

L'objectiu de la remodelació és el de construir una pista d'homologació internacional B, on es puguin disputar proves de primer nivell internacional. L'Escuderia Osona, gestora del circuit, preveu que, a més, les noves instal·lacions també generin més activitat de caràcter comercial, lúdic o professional.

El projecte en el seu conjunt encara no estarà acabat. En una primera fase, que es va tancar a principis de 2019, es van preparar els terrenys, adequar les instal·lacions i construir els desaigües. Aquesta segona fase, que inclou el traçat del circuit, estarà enllestida en tres mesos.

En una tercera fase posterior, el projecte contempla la construcció de nous equipaments o la millora dels actuals, per tal de complementar el circuit: parc d'assistència, boxes i paddock, torre de control, un edifici de serveis i un magatzem.

Tot i que el Circuit d'Osona restarà tancat els mesos de març, abril i maig, les oficines romandran obertes per tal d'atendre els socis, col·laboradors i clients. Els horaris es penjaran al web en breu.
Arxivat a