Tres detinguts a Vic per robar en cases i un bar

En tots tres robatoris, els Mossos van enxampar els lladres quan fugien i van recuperar els objectes sostrets

Un vehicle dels Mossos
Un vehicle dels Mossos | Josep M. Montaner
Osona.com
16 de febrer del 2022
Actualitzat a la 13:41h
Els Mossos d'Esquadra van detenir, entre el 12 i 14 de febrer, dos joves de 19 i 26 anys, i un menor d'edat, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Tal com explica la policia catalana, els robatoris van tenir lloc dissabte 12 de febrer i el dilluns passat, 14 en llocs diferents de la ciutat.

El passat dissabte al migdia, els Mossos van rebre un avís d'un testimoni que havia vist tres persones que acabaven de robar en una casa del carrer Puiglagulla de Vic i, tot seguit, s'havien amagat en un pàrquing del costat.

Quan els agents van arribar el lloc dels fets van veure els nois que van fugir per la presència policial. Van aconseguir detenir-ne un i recuperar els objectes sostrets. La investigació continua oberta per tal de localitzar els altres dos lladres.

La mateixa nit, els Mossos van ser alertats per un robatori en una casa del carrer Josep Maria Pallàs de Vic. Segons testimonis, dos homes van entrar a la casa després de forçar una finestra. Un cop al lloc, els agents van interceptar una persona que sortia de dins la casa amb una bossa plena d'objectes sostrets. Va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força i els objectes sostrets van retornar-se als propietaris.

Un lladre acaba a dins al riu Mèder
I, finalment, el passat dilluns, pels volts de les sis del matí, van rebre un avís per un robatori en un bar de Vic. En arribar, van veure un home forçant la persiana de l'establiment que va fugir corrents en direcció el riu Mèder per la presència policial.

El lladre va saltar al riu per intentar fugir i els agents van perseguir-lo durant uns cinquanta metres. Fins que van interceptar-lo. Un cop fora de l'aigua, va quedar detingut com a presumpte autor d'un robatori amb força en grau de temptativa.

El menor d'edat detingut va quedar en llibertat el mateix dia de la seva detenció amb l'obligatorietat de presentar-se davant de Fiscalia de Menors quan sigui requerit.

Els altres detinguts van passar el 13 i el 15 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Arxivat a