Detingut per trentena vegada per robatoris a Osona

El jove, "un dels lladres més actius a Manlleu", ara se l'ha arrestat per un robatori violent i tres robatoris amb força

Un control policial de Mossos i Policia Local.
Un control policial de Mossos i Policia Local. | Adrià Costa
Osona.com
15 de febrer del 2022
Actualitzat a les 15:33h
Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Manlleu han detingut un noi de 21 anys com a presumpte autor d'un robatori amb violència, tres robatoris amb força, un furt i dos delictes d'atemptat contra l'autoritat. Resulta que el jove acumula un historial de 29 detencions.

En un comunicat, els Mossos expliquen que la investigació va començar a l'agost arran d'un robatori amb força a les Masies de Voltregà i un altre a Manlleu. En els dos casos, l'autor va regirar els domicilis mentre buscava joies, diners i aparells electrònics.

Al setembre hi va haver un robatori amb intimidació en un bar de Manlleu. En aquesta ocasió els lladres van agafar els diners de la caixa i la bossa de mà d'un dels clients i van fugir del lloc. L'endemà dels fets, Mossos i Policia Local van detenir un dels presumptes autors.

Durant la investigació, els dos cossos policials van aconseguir identificar la persona que estava relacionada amb tots aquests fets. La policia explica que, a més, de trobar indicis incriminatoris que relacionaven el sospitós amb dos robatoris més a la capital del Ter comesos els mesos d'octubre i novembre.

Finalment, el passat 10 de febrer, els Mossos i la Policia Local de Manlleu van detenir el presumpte autor, després de muntar un dispositiu conjunt per trobar-lo. Per evitar la seva detenció, el lladre s'amagava i s'ajudava d'altres persones per esquivar la policia.

Durant la investigació es van recuperar alguns dels objectes que havia robat, els quals es van retornar als propietaris. Tal com detalla la policia és un dels lladres "més actius" a Manlleu amb un historial delictiu de 29 detencions.

Dissabte el detingut, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de Guàrdia de Vic després que dijous se'l detingués.
Arxivat a