​L'Atlàntida enceta la segona edició d'#Ambveudedona que té Rigoberta Bandini com a cap de cartell

"FAM" de Les Imputxibles ha donat el tret de sortida al cicle que s'allarga fins al març

Les entrades per al concert de Rigoberta Bandini a l'Atlàntida ja estan exhaurides.
Les entrades per al concert de Rigoberta Bandini a l'Atlàntida ja estan exhaurides. | Atlàntida
Osona.com
15 de febrer del 2022
Aquest cap de setmana, l'Atlàntida de Vic iniciat la segona edició d'#Ambveudedona, l'itinerari de programació amb perspectiva de gènere que vol consolidar-se com un segell d'identitat de l'equipament. Aquest cicle, format per deu propostes, vol posar en valor la professionalitat artística i creativa de les dones.

Les encarregades de donar el tret de sortida al cicle van ser Les Imputxibles amb l'espectacle FAM aquest dissabte passat, que seguirà amb Nuades de Corcia, Les irresponsables o 360 graus d'Ada Vilaró. La segona edició d'#Ambveudedona acabarà el març amb Rigoberta Bandini. De fet, ja no hi ha entrades per al concert de la cap de cartell d'aquest cicle.

Per l'Atlàntida, hi passaran vuit espectacles de format presencial, una píndola artística de format virtual a càrrec de Clara Cortès i diverses activitats complementàries, xerrades i diàlegs postfunció amb els artistes. També s'oferirà una nova Escena Singular, activitat d'accés gratuït adreçada a col·lectius de dones. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.
Arxivat a