Vic engega els pressupostos participatius de la zona del Nen

Fins al 31 de març es poden presentar les propostes per escollir on destinar els 200.000 euros

Durant la presentació dels pressupostos participatius d'enguany
Durant la presentació dels pressupostos participatius d'enguany | Aj. de Vic
Osona.com
15 de febrer del 2022
Actualitzat el 22 de març a les 11:29h
Aquesta setmana ha arrencat una nova edició dels pressupostos participatius a la zona del Nen de Vic. Els veïns dels barris d'Osona, de la Calla, de l'Horta Vermella, de Santa Anna, de la Serra-de-senferm i de l'Estadi poden presentar proposta per decidir on destinar els 200.000 euros del pressupost de l'Ajuntament.

Cada any es porten a terme en una de les tres zones en què es divideix la ciutat per la Festa Major. Tal com destaca Josep-Ramon Soldevila, regidor de Participació, enguany es destinen 50.000 euros més respecte a l'última edició feta en aquesta zona. Aquesta partida va augmentar en 200.000 euros el 2020 amb la zona de la Merma.

Qui? Com? On?
Als pressupostos participatius 2022 poden participar-hi tots els veïns de la zona vermella de 16 anys o més, a més de serveis, escoles i entitats amb seu en aquesta zona.

Fins al dijous 31 de març es podran fer propostes de forma telemàtica o presencial. Les propostes ni poden superar el cost de 200.000 euros, han de ser viables tècnicament, d'àmbit públic i que siguin quantificables econòmicament, entre altres. Podeu consultar tota la informació en aquest enllaç.

Les propostes poden fer-se a través del web elnen.vic.cat o presencialment als centres cívics de la zona (CCVic Santa Anna, CCVic Plaça Osona i CCVic Serra-de-senferm) i al local de l'associació de veïns i veïnes a l'avinguda de l'Horta Vermella.

Totes les propostes que arribin per Internet o presencialment es debatran i es validaran a les taules de propostes que serviran per a agrupar, millorar i filtrar les propostes que passaran finalment a la fase de votacions. Les taules de debat seran al Centre Cívic Santa Anna el 22 i el 29 de març de dos quarts de 7 de la tarda a les 8 del vespre.

Està previst que el setembre es puguin votar les propostes finals -concretades i valorades econòmicament-.
Arxivat a