​El festival Bioritme deixa Vilanova de Sau i se'n va a Torelló

Boikot, Ciudad Jara, Roba Estesa, Queralt Lahoz i Jazzwoman són els primers grups confirmats

L'última edició del Bioritme es va celebrar el 2019
L'última edició del Bioritme es va celebrar el 2019 | Albert Alemany
Osona.com
09 de febrer del 2022
El festivalBioritme ha anunciat aquest dimecres la meitat del cartell i que canvia d'ubicació. L'edició d'aquest 2022 se celebrarà a Torelló entre el 25 i el 28 d'agost. Tal com explica l'organització en una nota, després de dos anys sense celebrar-se, el festival deixarà Vilanova de Sau, a tocar del pantà, i s'instal·larà "en un espai espectacular" al costat del riu Ter a Torelló.

Les dues primeres edicions d'aquest certamen es van celebrar al Bosc Tancat de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental). El 2015 va arribar al pantà de Sau, on hi ha celebrat un total cinc edicions.

Aquest 2022, se'n va cap a la Vall del Ges. Tal com remarca l'organització, l'escenari principal s'ampliarà, cosa que permetrà l'actuació d'un artista principal més cada nit. També hi haurà una nova zona habilitada per a furgonetes i caravanes molt a prop del recinte i una zona familiar.

Boikot, Ciudad Jara, Roba Estesa, Queralt Lahoz i Jazzwoman
Pel que fa al cartell, Boikot, Ciudad Jara, Roba Estesa, Queralt Lahoz i Jazzwoman són els primers conjunts que han confirmat l'assistència al certamen. També hi haurà els Sense Sal, Olive Three Dance, El Pony Pisador, Maluks o Maio, entre d'altres. La resta del cartell es farà públic el mes de març.

Bona part dels abonaments per l'esdeveniment que aposta per "l'entorn, l'ecologia i la natura" ja s'han venut (un 75%), igualment aquesta nit a les 22h el festival posarà a la venda els restants. És a dir, només el 25% restant.
Arxivat a