L'Esquirol tindrà un nou espai per al jovent

S'ha arribat a un conveni de col·laboració entre el Bisbat de Vic i l'Ajuntament per reubicar l'Espai Jove

El nou espai per al jovent de l'Esquirol s'ha de condicionar .
El nou espai per al jovent de l'Esquirol s'ha de condicionar . | Aj. de l'Esquirol
Osona.com
04 de febrer del 2022
A finals d'aquest febrer, està previst que el jovent de l'Esquirol disposi d'un nou espai municipal al local de la planta baixa de la rectoria de l'església de l'Esquirol, parròquia de Santa Maria de Corcó.

Tal com explica l'Ajuntament, d'aquesta manera, l'Espai Jove tindrà un espai més ampli que l'actual amb dues sales i un pati exterior, on trobar-se i desenvolupar totes aquelles activitats que formulin i es puguin dur a terme d'acord amb el pla de Joventut municipal.

Aquest ús és possible gràcies a un conveni de col·laboració entre el Bisbat de Vic i l'Ajuntament. També vol ser un espai obert a totes les entitats i veïns del municipi que vulguin interactuar i vincular-se amb els infants i joves del poble.

Fins ara, l'Espai Jove estava situat a la sala rodona de l'edifici de l'Ajuntament. Des d'aquest gener, n'és la usuària l'Escola de Música Municipal el Faristol (EMM). Tal com recull l'Ajuntament, és una sala amb un bon tractament acústic per a la pràctica d'activitats musicals. A més, l'escola de música també està utilitzant l'espai de la Sala 1 d'Octubre de l'Ajuntament i una sala del Local d'Entitats ubicat a la plaça Nova.