Detenen dos joves per un robatori amb intimidació en una casa de Vic

Un ha ingressat a presó i l'altre, a un centre de menors

Osona.com
29 de gener del 2022
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta setmana -entre els dies 25 i 26 de gener- dos joves, de 16 i 18 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació a l'interior de domicili a Vic.

Tal com explica la policia catalana, el matí del 25 de gener es va produir un robatori a una casa de Vic. Quan la víctima va arribar a casa, es va trobar la porta del garatge oberta i, un cop a dins, les portes de l'ascensor es van obrir i van sortir dos desconeguts. Els lladres van amenaçar el propietari perquè els obrís la porta per poder fugir. Van aconseguir robar un patinet i una bici elèctrica, un ordinador, entre d'altres.

Arran dels fets, els Mossos van obrir una investigació i després de diverses indagacions van identificar i detenir a Vic els presumptes autors del robatori. Durant l’actuació policial els agents van localitzar, sota d'un pont de Vic, alguns dels objectes sostrets, que van ser retornats al propietari.

El detingut menor d'edat va declarar el mateix dia 26 davant Fiscalia de Menors, qui va decretar ingrés a un centre de menors. Pel que fa al major d’edat, va passar aquest dijous a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic, que va decretar el seu ingrés a presó.
Arxivat a