Carnaval

Els carnavals de Centelles i Taradell també s'ajornen un mes

El de Centelles se celebrarà el 19 de març i el de Taradell, el 2 d'abril

per Osona.com, Centelles, Catalunya | 30 de gener de 2022 a les 09:55 |
40è Carnaval de Centelles | Toni Carrasco
Centelles i Taradell han seguit les passes de Torelló i han decidit ajornar un mes més el carnaval per la situació sanitària. D'aquesta manera, la 41a edició del Carnaval de Centelles se celebrarà el dissabte 19 de març, que encetarà la disbauxa a la comarca. Dies després es farà el Carnaval de Terra Endins a Torelló (26 de març).


En el cas de Taradell, la rua de carrosses i comparses serà el dissabte 2 d'abril (inicialment, havia de ser el 5 de març). Tal com explica l'organització (Ràdio Taradell) en una nota, "hi ha ganes de recuperar la rua de la disbauxa" i per això s'ha descartat l'opció d'anul·lar-lo.

Tant la rua com el ball seran a l'aire lliure i també es modificarà el recorregut per evitar els carrers més estrets. Estarà adaptat a les mesures vigents i es prendran les mesures tenint en compte la situació sanitària del moment. Pel que fa al Carnaval Infantil, se celebrarà l'endemà, el diumenge 3 d'abril, i la voluntat és mantenir la rua que hi va haver fa dos anys i continuar amb un concert a Can Costa.


Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació