Manlleu estrena dos equipaments esportius d'ús lliure al Passeig del Ter

Es tracta d’una pista amb tres camps de bàsquet 3x3 i un parc d'“street workout”, ambdós situats a la zona esportiva

Les tres pistes de bàsquet 3x3
Les tres pistes de bàsquet 3x3 | Ajuntament de Manlleu
Osona.com
27 de gener del 2022
Actualitzat a les 14:14h
Manlleu va deixar enllestits la setmana passada dos nous equipaments esportius d’accés lliure a la zona esportiva del Passeig del Ter. La instal·lació dels dos equipaments ha estat fruit dels resultats de diferents processos de participació ciutadana. D’una banda, les pistes de bàsquet, vinculades als pressupostos participatius del Dalt i Baix Vila, i d’altra banda, el parc d'street workout, proposta realitzada a petició del jovent del municipi a través del seu espai estable de participació.

A la zona del camp de futbol de sorra, just al costat de l’aparcament del pavelló i l’àrea d’autocaravanes, s’ha construït una pista amb tres camps de bàsquet 3x3. Aquest espai pavimentat de 640 metres quadrats, compta amb tres cistelles i tres camps de bàsquet 3x3 marcats.

Aquesta actuació ha tingut un cost total aproximat de 29.000 euros. Una part del cost s’ha assumit des de la regidoria de Participació Ciutadana, a través dels pressupostos participatius del Dalt Vila i Baix Vila, ja que les pistes van ser una de les propostes guanyadores.

L’altra instal·lació consisteix en un parc de barres street workout, un equipament esportiu d’accés lliure que consta de cinc elements per poder-hi realitzar activitat física i que s’ha instal·lat a l’espai verd que hi ha entre la pista d’atletisme i l’skatepark.

Aquest equipament, que ha tingut un cost total de 16.700 euros, sorgeix d’una proposta feta pel grup de treball del Fem Pinya!, l’espai de participació d’adolescents que s’ha impulsat des de la regidoria de Joventut i que respon a la voluntat municipal de fomentar la cultura participativa entre el jovent.
 

El parc de barres «street workout».  Foto: Ajuntament de Manlleu

Arxivat a