1 de 10
Manlleu

Vídeo | Música per a la cohesió a l'Institut Antoni Pous de Manlleu

Alumnes de tot el centre canten a cinc veus i ballen «Singing all together»

per Osona.com, Manlleu, Catalunya | 24 de gener de 2022 a les 17:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El cor Khoreia de l'Institut Antoni Pous i Argila de Manlleu acaba d'estrenar nou videoclip. Alumnes d'ESO, Batxillerat i IFE han entonat i ballat la cançó Singing all together. Aquest videoclip forma part del projecte "Khoreia: música en comunitat i per a la inclusió".


El passat 22 de desembre, es va plantejar un repte a tot l'institut: quina classe seria capaç d'aprendre, cantar i ballar el cànon a cinc veus que la coral havia preparat? De fet, la paraula Khoreia, a l'antiga Grècia, es referia a l'art de cantar i ballar en grup. Així doncs, una setantena de cantaires van posar la veu i el músic manlleuenc Guillem Roma s'ha encarregat de l'àudio i el vídeo.

Aquesta iniciativa va arrencar el curs 2018-2019. El curs passat, davant la situació de pandèmia que no permetia fer assajos de coral, es va dur a terme una activitat de Nadal en col·laboració amb els músics Roger Usart, Santi Serratosa i Guillem Roma. Enguany s'ha pogut mantenir el projecte.

 

Participació