Ciutadans aposta per fer llistes a tants municipis d'Osona com pugui

"A Osona hi ha un espai polític per a Ciutadans i estem segurs que traurem bons resultats", va afirmar Carlos Carrizosa en referència a les municipals de 2023

Grau, Carrizosa i Martín Blanco, conversant amb simpatitzants a Vic.
Grau, Carrizosa i Martín Blanco, conversant amb simpatitzants a Vic. | Carles Fiter
25 de gener del 2022
Actualitzat el 15 de març a les 9:06h
La setmana passada, la plana major de Ciutadans va visitar Vic. El diputat Carlos Carrizosa, acompanyat d'Anna Grau i Nacho Martín Blanco, va anunciar que presentarien un contenciós administratiu contra l'Ajuntament per no deixar-los posar una carpa informativa a la ciutat.

A més d'aquesta polèmica, Carrizosa va explicar que la formació taronja té la intenció de fer llistes "al màxim" de municipis d'Osona de cara a les eleccions del 2023. Va destacar que tenen "un bon equip", que vol treballar des d'una "perspectiva diferent de la dels independentistes", majoria a la comarca. "A Osona hi ha un espai polític per a Ciutadans i estem segurs que traurem bons resultats", concloïa.

Ho va dir al costat de Francisco Javier Jiménez, líder del partit a Manlleu. De fet, en les passades eleccions municipals, Ciutadans no va obtenir cap regidor ni a Manlleu ni als altres llocs que es presentava (Vic i Torelló).

Carrizosa també va aprofitar per denunciar que "cap dels 50 ajuntaments d'Osona té la bandera espanyola onejant al balcó". Fins i tot, "no oneja en dos ajuntaments governats pel PSC: el de Centelles i les Masies de Voltregà".