​Seidor reforça l'àrea de comunicacions amb la compra d'Impala

La companyia vigatana integra 75 treballadors i arribarà a una facturació anual de 20 milions

L'exdirector general d'Impala Networks, Oscar Andreu, i el CEO de Seidor, Josep Benito.
L'exdirector general d'Impala Networks, Oscar Andreu, i el CEO de Seidor, Josep Benito. | Seidor
Osona.com
24 de gener del 2022
La consultora multinacional vigatana Seidor ha adquirit la totalitat d'Impala Network Solutions, una companyia especialitzada en comunicacions corporatives, seguretat TI i infraestructura per a DataCenters.

D'aquesta manera, l'empresa especialitzada en serveis i solucions tecnològiques reforça la seva àrea de comunicacions, gairebé triplicant-la. Incorpora 75 treballadors i supera així els 120.

Amb aquesta integració, aquesta àrea també arribarà a una facturació anual de 20 milions d'euros i passarà a estar dirigia per Oscar Andreu, exdirector d'Impala. De fet, aquesta àrea tindrà la marca Impala Seidor.

A conseqüència de la transacció, Seidor obrirà un Centre de Competència de Comunicacions, que donarà servei en l'àmbit mundial als seus clients. En un comunicat, el CEO de Seidor, Josep Benito, destaca que la integració permetrà cobrir "una major diversitat de clients" i atendre "millor" les seves necessitats.

Per la seva banda, Andreu subratlla l'augment de "múscul comercial" que suposa la unió i la possibilitat de penetrar a nous mercats nacionals i internacionals per Impala. Aquesta companyia compta amb centres operatius a Barcelona i Madrid. La seva cartera de negoci està composta en un 60% de clients privats i un 40% procedents del sector públic.
Arxivat a