​Busquen més voluntaris per fer créixer el Bus Bici a Vic

Els organitzadors volen ampliar la iniciativa més dies de la setmana i que arribi a més centres de la ciutat

Osona.com
20 de gener del 2022
Un grup del Bus Bici a Vic
Un grup del Bus Bici a Vic | Adrià Costa
L'associació Canvis en Cadena, impulsora del projecte Bus Bici a Osona, ha posat en marxa un programa de voluntariat per consolidar el projecte a Vic. Fins avui, més de 300 infants i 150 adults han participat en la iniciativa que aposta per una mobilitat sostenible.

Els divendres grups d'infants es desplacen en bicicleta de casa a l'escola, acompanyats d'adults, els anomenats "motors". Com un autobús, el Bus Bici disposa de diferents línies amb parades i horaris de pas, que arriben fins a les 9 escoles que participen en la iniciativa. Ara esvol ampliar la iniciativa més dies de la setmana i més centres educatius.

Per això, l'entitat busca voluntaris per acompanyar aquests infants als centres educatius, almenys un dia a la setmana, entre les 8 i les 9 del matí. Han de vetllar perquè els escolars vagin correctament equipats, donar instruccions abans i durant la ruta, i marcar el ritme del Bus Bici. Es rebrà formació per desenvolupar les tasques, així com un certificat de reconeixement.

Aquesta iniciativa es podrà dur a terme gràcies al suport econòmic de la Fundació Privada Girbau i la col·laboració de l'entitat Osona amb Bici. Podeu consultar més informació en aquest enllaç.
Arxivat a