Obres al carrer del Pont de Torelló

Els treballs que afecten un tram s'allargaran quatre setmanes

Les obres al carrer del Pont de Torelló s'allargaran quatre setmanes
Les obres al carrer del Pont de Torelló s'allargaran quatre setmanes | Aj. de Torelló
Osona.com
21 de gener del 2022
Aquest divendres comencen les obres de substitució de la canonada general de l'aigua del carrer del Pont, a Torelló. Els treballs, que afecten el tram entre el carrer de la Pau i la placeta d'en Pujol, tenen una durada prevista de quatre setmanes. Durant aquest període el carrer del Pont és de sentit únic en direcció cap al carrer Sant Miquel.

Les obres donen continuïtat als treballs de substitució de la canonada de l'aigua que es van fer abans de festes entre la plaça Sant Fortià i el carrer de la Pau. En aquesta segona fase, les quatre setmanes de treballs afecten la vorera dreta en direcció al carrer Sant Miquel. Per això, es disposa de passeres per permetre l'accés del veïnat als comerços i habitatges. També hi ha previstos talls puntuals d'aigua, que l'empresa avisarà amb antelació.

Pel que fa a les afectacions al trànsit, el sentit únic del carrer del Pont fa que els vehicles que circulin pel carrer Enric Prat de la Riba només puguin girar en direcció al carrer Sant Miquel. El mateix passa amb els vehicles que vinguin per la ronda Pollancredes. En canvi, els autobusos i camions no poden baixar pel carrer Enric Prat de la Riba i s'han de desviar per l'avinguda Pompeu Fabra cap a Malianta. El carrer de la Pau està obert al trànsit i també es pot accedir amb normalitat al carrer del Sac.
Arxivat a